Garn-fix 

Garn-fix ligger i Rønne og har et udvalg af garner fra forskellige levra

Drops Air
Pris: 40 ,- pr. ngl - tryk på billede for farver HER
DROPS Air er  et mellem tyk “blow yarn” i en blanding af Baby Alpaca og Merino Uld

Indhold: 65% Alpaca, 28% Polyamid, 7% Uld
Vægt/længde: 50 g = ca. 150 meter                                  Anbefalede pinde: 5 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p                   Håndvask, max 30°C / Tørres fladt

Et spændende "Blow yarn" som består af den blødeste baby alpaca og den dejligste varme merinould. Konstruktionen er unik og baseret på en helt ny garnteknologi. I stedet for at spinde fibrene sammen så er fibrene fra baby alpakaen og merinoulden blæst ind i en “strømpe”, hvilket gør tøjet som er lavet i dette garn omkring 30-35% lettere end tøj som er lavet i konventionelt spundet garn i samme tykkelse.      

DROPS Air er – som navnet siger – et fantastisk luftigt garn som føles vidunderlig blød mod huden, hvilket gør det perfekt til tilbehør, sjaler sweaters og jakker i både strukturstrik og kabelmønstre. Tøj som er lavet i DROPS Air er absolut kløfrit, hvilket betyder at alle kan bære det!

DROPS Brushed Alpaca Silk   - farvekort tryk HER
Pris: 20 kr, 25 gr.
En luksuriøs blanding af alpaca og mulberry-silke.

Indhold: 77% Alpaca, 23% Silke
Vægt/længde: 25 g = ca. 140 meter
Anbefalede pinde: 5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 24 p
Håndvask, max 30°C / Tørres fladt

En eksklusiv blanding af blød, børstet, superfin alpaca og subtilt skinnende silke!
Silkebløde DROPS Brushed Alpaca Silk har et sofistikeret farvespekter fra bløde beige- og gråtoner, til smukke røde og lilla nuancer.
Garnets fjerlette og overraskende varme egenskaber gør at det passer godt både til mindre og større modeller. På tykkere pinde kan du få et flot resultat på kort tid.
DROPS Brushed Alpaca Silk kan også gerne bruges som et effektgarn sammen med andre kvaliteter for et nydelig, blødt resultat!


DROPS ♥ You #7 Klassisk 8/4 bomuld- se farvekort HER

Pris: 50 gr   9 kr

Indhold: 100% Bomuld                   Vægt/længde: 50 g = ca. 170 meter
Anbefalede pinde: 3,5 mm                   Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23 m x 30 p                          Finvask 40º / Tørres fladt

DROPS ♥ You #7 er en klassisk 8/4 kvalitet i ren bomuld. De 19 smukke farver er perfekt at lege med, de kan kombineres på uendelig mange måder – garnet er billigt og et perfekt valg for større interiørprojekter som tæpper, måtter, puder, håndklæder og vaskeklude!
Naturligvis passer det også til masser af andre projekter som sommertøj og sjaler men også til små sjove dukker og dyr som er så populære hos både store og små. Denne DROPS ♥ You udgave kan vaskes i maskine, hvilket gør den perfekt til hverdagsbrug af både børnetøj og legetøj!    DROPS ♥ You #7 tilhører garngruppe A og kan med fordel bruges i de flere hundrede opskrifter som ligger på vores hjemmeside, den vil være særdeles velegnet for alle opskrifter som er designet i DROPS Safran.

DROPS Alpaca En evig favorit af ren blød alpaca- Se farvekort HER

PRIS: 30 kr

Indhold: 100% Alpaca
Vægt/længde: 50 g = ca. 167 meter                 Anbefalede pinde: 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23 m x 30 p                   Håndvask, max 30°C / Tørres fladt / Kan filtes

DROPS Alpaca er et nydeligt garn spundet i 100% superfin alpaca. Fibrene i garnet er ubehandlet, hvilket betyder at det kun er vasket, og ikke udsat for nogen kemisk behandling før farvning. Dette fremhæver fibrenes naturlige egenskaber, samtidig som det giver en bedre form og tekstur.
Denne kvalitet er spundet af 3 tråde med et ekstra vrid for at få en slidstærk overflade. Garnet har et bredt udvalg af farver, fra de glade og farverige til de mere dæmpede og støvede. Ensfarvet, naturlige og mixede farvetoner. Sidstnævnte er produceret ved at karte farverne sammen før garnet spindes, hvilket giver en flot mixeffekt.
DROPS Alpaca har et stort og omfattende udvalg i DROPS kollektionen. Tøj som er strikket i dette garn er let og komfortabel, det føles utrolig mild og blød mod huden og har en flot karakteristisk glans.