MPPT 20A/30A/40A/60A Solar laderegulator LCD-Sol-Regulator solar system controller auto spænding identifikation

Nyhed

kr478.92

JP173201

MPPT Solar Oplader Controller 12V 24V, 36V 48VAuto Bly-Gel-lithium-ion-laderegulator til Max 150V Solar Panel Input ,ML2420/ML2430/ML2440/ML4830N15/ML4860

Model

ML2420

ML2430

ML2440

Batteriespannung

12V/24V

Maximale Panelspannung

100V(25 ℃ ) , 90V(-25 ℃ )

Ladestrom

20A

30A

40A

Entladestrom

20A

Model

ML4830N15

Batteriespannung

12V/24V/36V/48V

Maximale Panelspannung

150V

Ladestrom

30A

Entladestrom

20A

model

ML4860

Batteri spænding

12V/24V/36V/48V

Maksimal panel spænding

150V(25 ℃ ) , 145V(-25 ℃ )

Maksimal indgangseffekt

800W/12V ; 1600W/24V ; 2400W/36V ; 3200W/48V

genopladning nuværende

60A

Afladningsstrøm

20A

Pakkens Indhold:

1x Solar laderegulator(ML2420/ML2430/ML2440/ML4830N15/ML4860)

1x Temperatur-Sensor

1x engelsk Brugervejledning

Oversigt:

Dette produkt kan holde overvågning solar panel er at generere strøm og sporing af den højeste spænding og aktuelle værdier (VI) i realtid, hvilket gør systemet til at oplade batteriet i en maksimal effekt.Det er designet til at blive brugt i off-grid solcelle-systemer til at koordinere drift af solar panel, batteri og belastning, der kan fungere som den centrale styreenhed i off-grid fotovoltaiske systemer.

Dette produkt er udstyret med en LCD-skærm, som dynamisk kan vises den operationelle status, driftsparametre, controller logs, kontrolparametre osv.Brugere kan bekvemt kontrollere parametrene med tasterne, og ændre kontrol parametre at tage højde for forskellige systemkrav.

Controlleren benytter standard Modbus-kommunikation-protokollen, hvilket gør det let for brugere at kontrollere og ændre parametre i systemet på egen hånd.Udover, ved at tilbyde gratis overvågning software, vi giver brugerne den maksimale bekvemmelighed for at opfylde deres forskellige behov for fjernovervågning.

Med omfattende elektronisk fejl selv-afsløring funktioner og kraftfuld elektronisk beskyttelse funktioner, der er bygget inde i controlleren, komponent skader, der er forårsaget af installation af fejl eller systemfejl kan undgås i størst muligt omfang.

Funktioner:

Med avanceret dual-peak eller multi-peak-tracking teknologi, når solfanger er skygget eller en del af det panel, der ikke resulterer i flere toppe på i-V kurve, controlleren er stadig i stand til præcist at spore maximum power point.

En indbygget maximum power point tracking algoritme, der kan forbedre den energimæssige udnyttelse effektivitet af fotovoltaiske systemer, og hæve afgifter effektivitet med 15% til 20% sammenlignet med konventionelle PWM-metoden.

En kombination af flere tracking algoritmer, der gør det muligt for præcis sporing af det optimale arbejdsniveau på i-V kurve i en meget kort tid.

Produktet har en optimal MPPT sporing af effektivitet på op til 99,9%.

Avanceret digital strømforsyning teknologier hæve circuit energi virkningsgrad til så højt som 98%.

Forskellige opladning muligheder i programmet, herunder dem, for gel batterier, forseglede batterier og åbne batterier, tilpasset dem, osv.er til rådighed.

Regulatoren har en begrænset nuværende opladning.Når solfanger strøm overstiger et bestemt niveau og ladestrøm er større end den nominelle strøm, vil controlleren automatisk lavere afgifter magt og bringe ladestrøm til det nominelle niveau.

Øjeblikkelig store aktuelle opstart af kapacitive belastninger er understøttet.

Automatisk anerkendelse af batteriets spænding er understøttet.

LED skyld indikatorer og LCD-skærm, som kan vise abnormitet oplysninger, der hjælper brugerne til hurtigt at identificere systemfejl.

Historiske data storage-funktionen er til rådighed, og data kan opbevares i op til et år.

Controlleren er udstyret med en LCD-skærm, som brugerne kan ikke kun kontrollere enheden fungerer data og status, men også ændre controller parametre.

Controlleren understøtter standard Modbus-protokol, der opfylder kommunikation behovene i de forskellige lejligheder.

Al kommunikation er elektrisk isoleret, så brugerne kan være sikker i brug.

Controlleren benytter en indbygget-i-temperatur beskyttelse mekanisme.Når temperaturen overstiger den indstillede værdi, ladestrømmen vil falde i lineære forhold til temperatur og afladning vil blive standset for at bremse temperaturstigningen af controlleren, effektivt at holde controlleren fra at blive beskadiget ved at blive overophedet.

Med hjælp af et eksternt batteri spænding prøveudtagning funktion, batteri spænding sampling er undtaget fra effekten af line tab, for at gøre kontrollen mere præcis.

Med en temperatur kompensation funktion, den registeransvarlige kan automatisk justere opladning og afladning parametre for at forlænge batteriets levetid.

Controlleren har også en batteri-temperatur beskyttelse funktion, og når den eksterne batteri temperaturen overstiger den indstillede værdi, opladning og afladning vil blive lukket for at beskytte komponenter mod at blive beskadiget ved at blive overophedet.

TV belysning beskyttelse

Tags: tillægsgebyr tilsynsmyndigheder mppt, inverter epever, solør laderegulator, mppt, scissor, ml2420, charg kontrol, solar strip, planet i solsystemet, , epever mppt 30.

Model-Nummer ML2430/ML2440
Funktion 1 Auto solar controller
Funktion 4 MPPT Charger Controller
funktion 3 Solar Oplader Controller
Funktion 2 Auto solar charge controller
Maksimal Nuværende DC100V
Anvendelse Solar System Controller

Skriv en anmeldelse!

MPPT 20A/30A/40A/60A Solar laderegulator LCD-Sol-Regulator solar system controller auto spænding identifikation

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer