Fuld Pladsen 5D DIY Diamant Maleri Arabiske Kvinde Mærkat 3D-Diamond Cross Stitch Hjem Dekoration Broderi Kit SC80

Nyhed

kr34.50

Stor størrelse visuelle er bedre (anbefales for større format).

bemærk: A: Vores diamant billede har ingen ramme.B.Dette er ikke et færdigt billede, du er nødt til at gøre det selv.C.Bemærk forhindre børn fra at synke.D.Antallet af hver diamant vil blive sendt behov for mere end 30%.beskrivelse: produktnavn: DIY diamant maleri 1. Applikationer: Hjem, kontor, hotel, unikke gave 2. Om Package: 30x40cm pakke af boks 3. Dyb boring område: 100% square & runde diamanter.Den er fuld af diamant broderi 4. Værktøjer: Punkt boremaskine håndtag, solid plast, pincet, punkt boring plade.Udfør de trin,: 1. Refererer til sammenligning tabel på lærredet til at identificere hver enkelt diamant-nummer, som svarer til en trykt område på lærredet. 2. Sæt den runde ende af øremærkninger pennen i øremærkninger cement (skubbe hårdt, ellers er den cement, der kan falde ned). 3. Brug den runde ende til at holde en diamant, og lidt tryk på ned for at få den ekstra cement ud af 4. Rive delvis film og stik diamant til lærredet i henhold til de tilsvarende nummer 5. I tilfælde af at holde sig til et forkert sted, skal du fjerne den forkerte diamant 6. Når du er færdig, tryk let på ned diamanter med hånd eller bog til at holde dem fast knyttet Om Effekten af De større størrelse, jo bedre effekt!Hver diamant størrelse : 2.5x2.5mm.Hvis billedet er komplekst, lille størrelse, vil det ikke meget godt!Hvis du har brug for store størrelse af billeder, så kontakt os venligst!Om Os Vores diamant maleri er semi-færdige, omfatter ikke ramme.Vi vil give diamant broderi værktøjer til din gøre.Og vi vil placeres 20% mere diamanter!Selvom vores produkter er ikke de billigste, men kvaliteten af vores varer er de bedste!Når du er færdig med det, kan du sende billeder af dine billeder til os, vil vi vise det til købere over hele verden sætter pris på!Feedback, Da din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det tager kun 1 minut.Tak!Hvis du ikke er tilfreds med produkt og service, bedes du venligst kontakte os inden de forlader enhver negotive og enhver neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.Tak!Hurtig Levering Opmærksomhed!vi er internationale sælger fra Kinas fastland.VÆR TÅLMODIG!Vi tilbyder som regel standard international luftpost.Det kan gøre omkring 10 til 25 arbejdsdage for levering.Hvis du har nogen spørgsmål eller en anmodning, så kontakt os.vi vil svare i 12 timer på grund af tidsforskellen mellem os.

Jeg ønsker dig en glad shopping, jeg ønsker dig!

DIY diamanter fra Internettet udsøgte maleri, til venner og slægtninge til at udtrykke.Fra internettet Ønsker, dele, saml .Følg min butik.

MHD jeg ønsker dig en glad shopping, tak til dig!

Tags: pneumatisk cylinder sc80, 5d diamon maleri, cross stitch kvinder, diamant maling kvinde, indretning østlige, diamant maleri afrikanske damer, indiske piger diamant maleri, diamant dotz kit, diamant maleri kit arabe, diamant broderi kvinder.

Stof Type Lærred
Stil Europa
Diamond-form - valgfrit 1-runde diamanter; 2-pladsen diamanter
Mønster Type PORTRÆT
Nummerering SC80
Ramme No
Indsætte Område Fuld
Bruger Malerier
Udfylde området Fuld
Antal Farver 30-45
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Form Separat
Mærke MHD
Gældende Plads Soveværelse, stue, kontor, hotel, dekorationer
Diamant materiale Harpiks
Materiale Harpiks
Værktøjer Punkt boremaskine håndtag, solid plast, pincet, punkt boring plade
Ydre Emballage Farvet Boks
Diamond-Form Pladsen

Skriv en anmeldelse!

Fuld Pladsen 5D DIY Diamant Maleri Arabiske Kvinde Mærkat 3D-Diamond Cross Stitch Hjem Dekoration Broderi Kit SC80

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer