LANGSIDI Ægte Læder Ring beslag Magnetiske telefon tilfældet for oneplus 7 pro 6T 6 8 pro nord 8T dække for En plus-7t 7 pro 5 5t

Nyhed

kr70.77

1. Bagsiden Materiale: 100% Ægte læder 2. Indvendig Materiale: PC. 3. Funktion: Stor beskyttelse mod snavs, ridser og skader. 4. 100% Håndlavet Proces, 100% helt nye og af god kvalitet. 5. En fantastisk gave til din kæreste eller dig selv.Du Behøver ikke Bekymre dig Om Det Billede, der viser det forkerte kamera, Når Du Modtager et Produkt, er Det Perfekt Kombination Med Kameraets Hul Placering Nøjagtighed.

Dongguan Huangjun Læder Co., Ltd.grundlagt i 2008,har specialiseret sig i produktion og forarbejdning af mobiltelefoner læder tilfælde.Vi har vores egen fabrik i Dongguan city,og gøre mange OEM-ordrer, som pr kundernes anmodning.Vores produkter, der har solgt rigtig godt, og har også fået godt ry hjemme og i udlandet for deres høje kvalitet og konkurrencedygtige priser.Produkt af høj kvalitet og kundens tilfredshed er hvad vi altid forfølge.

Som for farve, farvelægning af produkter på de billeder, der er fuldt ud i overensstemmelse med de oprindelige.Men på grund af den peculiarties af fotografering (flash af kameraet belysning, indstilling af medhør), farver på de billeder og den reelle farve produkter, der er lidt anderledes, Det kan ikke undgås.

1. Poster er generelt sendes ud med 2 hverdag efter din betaling er ryddet (Sat. & Sun. & Helligdage undtaget.).

2. Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller shipping gebyrer.Disse afgifter er på købere ansvar.Skal du tjekke med dit lands skikke kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

3. Vi sender normalt via China Post, luftpost, www.garnfix.dk Standard Shipping,ePacket,www.garnfix.dk Premium Forsendelse www.garnfix.dk,EMS, DHL og andre shipping metode .Vi ikke skib på lørdag eller søndag, samt den traditionelle Kinesiske helligdage.

1. www.garnfix.dk acceptere Spærrede/Kredit-Kort/Penge Booker/Western Union.

2. Fuld betaling skal være modtaget senest 7 arbejdsdage.Og hvis du har problemer på at gøre betaling, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

1. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, vil vi være glade for at tilbyde ombytning eller tilbagebetaling indenfor 7 dage,men du bør byrde shipping gebyr for at sende tilbage.

2. For returnerede varer, de skal være i deres oprindelige betingelser for at være berettiget til en refusion eller ombytning.Køber er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost.

3. Du bedes kontakte os, før din returnering af varer.Så vi kan give dig den rigtige adresse.

1. Vi stræber efter at tjene en 5-stjernet rating fra hvert køb.Når du modtager dine varer, bedes du tage et øjeblik til at efterlade os en positiv feedback, hvis din tilfredse med posten.

2.Hvis der var noget utilfredsstillende, bedes du kontakte os inden de forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet og sikre din tilfredshed.

Q: Er der et tracking Nummer til min konto?

A: Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan få vist forsendelse staus på hjemmesiden.

Q: Er dette produkt kommer med detail-pakke?

A: Vi har erklæret packing detalje på beskrivelsen af hvert enkelt produkt, bedes du tjekke det, tak!

Q: jeg er en forhandler, jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen?

A: Tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak

vindue.adminAccountId=224159998;vinduet.adminAccountId=229927493;

Tags: pad oneplus 8t, xundd, en plus-8t, oneplus 8t pro sag, 8t sag, glimmer oneplus 8t, dække oneplus 7t pro, oneplus 8t pro, ben skive, iqoo3.

Funktion Adsorption
tilstand 100% Oprindelige LANGSIDI Mærke Telefonen Tilfælde
Materiale Læder 100% Fuld Korn Læder
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke LANGSIDI
Tid 2019 Nye Ankomst
mennesker Universal, Passer til Kvinder Pige, Mænd, Børn, Gamle
Funktioner Ægte Læder
Type Mobiltelefon Tilfælde & Tilbehør
Kompatible Mærker Oneplus
Design Almindelig
Drop Shipping / Mix Farve Støtte
Pakke LANGSIDI Enkelte pakbokstætning
Størrelse 4.7
oprindelsessted Dongguan, Kina (Hovedlandet)

Skriv en anmeldelse!

LANGSIDI Ægte Læder Ring beslag Magnetiske telefon tilfældet for oneplus 7 pro 6T 6 8 pro nord 8T dække for En plus-7t 7 pro 5 5t

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer