Guld og sort blomst, blade HD-printable maleri på lærred moderne anlæg wall art prints for Nordisk boligindretning billeder

Nyhed

kr18.32

1. Prisen er for ét stykke, hver størrelse svarer til pris og anderledes billede, skal du være opmærksom på at vælge den størrelse og billeder.

2. Alle produkter indeholder ikke nogen rammer eller ekstra grænser, billede-forholdet vil blive justeret i henhold til den størrelse, du har købt (lidt komprimeret eller beskåret).

3. ALLE produkter er professionelt trykt med premium-blæk af høj kvalitet og vandtætte matte lærred, blæk, vi vælger, er af en høj kvalitet, miljøvenlig pigment-blæk, men det er normalt for alle trykte produkter til at have en svag blæk lugt.

4. De farver, du ser på din skærm kan være tæt på, hvad der er trykt, men på grund af forskelle i farve kalibrering af skærme, et perfekt match kan ikke garanteres.

5. Hver plakat er manuelt klippe og måling, kan have en fejl på omkring ±2 mm, som ikke vil påvirke montering effekt.

Tags: male abstrakt kunst på væggene, blomst olie maling, artifici blomst, olie maleri artengo, blomst swimmingpool, kunstig plante væggen, væg tæppe, papir blomster decor, indretning hjem, pige vase.

Pakke PVC-rør
Frame mode Urammet
Oprindelse KN(Oprindelse)
Er Smart Enhed No
Bruger Boligmontering, vægdekoration, bar dekoration
Malerier På Væggen Kunst På Væggene
Engros Ja
Drop shipping Ja
Medium Olie
Model-Nummer YC-109
Materiale Lærred
Ramme No
Type Lærred Oplag
Original No
Technics Sprøjtemaling
Lærred Maleri plakat
Form Lodret Rektangel
Base Lærred
Emner Blomst
Stil abstract
Moderne boligindretning Billeder
Brugerdefinerede størrelser og Billeder Ja

Skriv en anmeldelse!

Guld og sort blomst, blade HD-printable maleri på lærred moderne anlæg wall art prints for Nordisk boligindretning billeder

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer