Mænd ' s Boxer Shorts Sexede Mesh Hule Ud Gennemsigtigt Undertøj U Konveks Perspektiv Gay Boxersshorts Cueca Bodysuit Kufferter Bukser

Nyhed

kr19.66

Item Condtion:100% Brand Nye

Manuel måling, på grund af forskellige individuelle teknikker, 2-4cm fejl er normal, og heller ikke kvaliteten problemet.

Bemærk:Da forskellige computere vise farver, differetly, farven af det faktiske produkt kan afvige en smule fra de ovenstående billeder, Tak for din forståelse.

Kære russiske ven, du behøver at forlade dit fulde navn og adresse i din bestilling, for at undgå den pakke, der ikke kan leveres.

Vores tese:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført.

1.Vi er klar over den vigtigste del af vores succes er vores kunde.Dette er grunden til, at vi er fokuserede på at levere en spændende shopping oplevelse og at sikre, at vores høje standarder for kvalitet, værdi for pengene og service er altid opfyldt.

2.Ledet af et team af højt engagerede og motiverede gruppe af personer, vi er fast fokuseret på vores kunders behov.Vi håber, at med en fortsat udvikling og innovation vil vi fortsætte med at udvide og bringe vores unikke oplevelse til kunder i hele verden.

Feedback: Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: g-streng kvinder, homoseksuelle mænd undertøj, mænd slip badetøj, boxer mand, gay sex, k trusser mænd, lingery slip gay, heldragt, sexi, catsuit mand, mænd, trænings-og bodysuit.

Trusser & Boxers Boxer-Shorts
Mærke YWSNHMY
Køn MÆND
Oprindelse KN(Oprindelse)
Sjofelt Billede No
Mønster Type Solid
Model-Nummer NH158158
Materiale Spandex
Seksuelt Suggestive No

Skriv en anmeldelse!

Mænd ' s Boxer Shorts Sexede Mesh Hule Ud Gennemsigtigt Undertøj U Konveks Perspektiv Gay Boxersshorts Cueca Bodysuit Kufferter Bukser

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer