Jiayigong Elegante Tyl Brudekjoler Sweetheart Lace-Up Tilbage Beaded Paillet Brudekjoler Vestido De Noiva Plus Størrelse

Nyhed

kr412.18

1. Som en ærlig sælger, garanterer vi den kjole vil være 90%- 99% samme som den oprindelige billede vises .Hvis du ønsker,&nb sp;100% præcis de samme, tilgiv.Ikke to præcis samme l tagskægget i verden.Vi kan ikke garantere, så skal du ikke placere den rækkefølge, hvis du stadig insisterer 100% similari ty.Tak for din undertstanding.

2. Kjoler omfatter ikke nogen accessaries såsom&n bsp;slør, handsker, underkjole inde og så videre.Budgivning er kun for den kjole!Hvis du ønsker accessaries, bedes du kontakte os!

3. Brugerdefineret Størrelse (Herunder Plus Size)/ Farve har brug for en ekstra gebyr USD30.00.

4. Eventuelle ændringer af Størrelse/Farve/Særlige ønsker kan ikke accepteres efter ordre overstiger 24 timer.

5. Hvis du ønsker at annullere ordren: Vi accepterer fuld tilbagebetaling inden for 24 timer efter bestillingen; der er kun 50% delvis tilbagebetaling, når du placerer ordre mere end 24 timer(50% er omkostningerne af vores materiale).

6. Vi Lover Forsendelse Kjole inden for 10-15 dage(ikke kæmpe for), normalt afsendt af Aliexress standard shipping måde, og det er gratis.

Leveringstid: 15-30 arbejdsdage til større omgivelser, ikke fjerntliggende lande.

Hvis du har brug for presserende, bedes du kontakte os for at skibet ved hurtig forsendelse(som DHL,Fedex...), men det skal du betale ekstra gebyr.ellers vil vi insistere på, forsendelse med post, luftpost.

Din tilfredshed er af største betydning for os.

Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at kjolen eller tøjet er blevet gjort til standard størrelse eller brugerdefinerede mål, som du har angivet.Prøv på din kjole eller tøj så hurtigt som muligt uden at fjerne tags, ændre, eller vaske tøj.Hvis du er ved at vende tilbage eller bytte kjoler, tøj eller tilbehør, skal du sørge for de er i deres oprindelige tilstand - ubrugte, uvasket, uændret, ubeskadigede, rene, fri for støv og hår og med tags intakt og fastgjort.

Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Kære, desses af custom-made dem Alle ved håndsyning og de har brug for lang tid til transport, er der måske lidt pailletter/beading/crystal/fjer/blomster falder af, er det ikke hører til kvalitet spørgsmål, vær venlig at forstå det, vi vil gøre det bedste for dig, vi er sincerly håber, at du kan elske det, tak så meget!

1.Dimensionering eller Passe Spørgsmål

Som alle vore kjoler er håndsyede og kunden, der er skræddersyet den færdige kjole, kan variere fra ca 1 tomme i den angivne målinger.

For at sikre, at din kjole vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.Hvis du finde de produkter, der ikke er egnet for dig og har du spørgsmål, kan du kontakte os direkte.

2.Farve Mismatch

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

3. Returnering

Kontakt os inden for 7 dage efter modtagelse af din ordre.Desuden en forklaring og billeder, der dokumenterer årsagen til returneringen.Vender tilbage, vil ikke blive accepteret uden forudgående godkendelse.

Når vi har godkendt din anmodning, skal du sende varen indenfor 5 dage.

Tilbagebetaling vil blive returneret til dig fra www.garnfix.dk direkte, nedenstående link vil indføre:

Tags: mount holder stadioner, rød silke pyjamas lv, øjenvipper vison a08, silikone bånd komfur, øjenvipper totter sæt, økologisk design væggen, mount honda prelude, skjorte indisk apache, rød silke scrf grøn.

Forsendelse Aliexpress standard shipping eller som anmodning
Dekoration Bælterem
Mode Element årgang
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Kjoler Længde Gulv-Længde
Lager Ja
Toget Sweep/ Brush Train
For Gravide Kvinder No
farve Custom made
Talje Naturlige
Størrelse Custom Made
Ærme Stil Off Skulderen
Billede Type Fast Billede
Brudekjole Stof Tyl
De Faktiske Billeder Ja
Moq 1 Stykke
Back Design Snøre
Halsudskæring Sweetheart
Produktion tid 7-15 dage
Materiale Tyl
Silhuet Mermaid/Trumpet
Element Type Kjoler Til Bryllup
Mærke Jiayigong
Tilbehør Prisen inkluderer ikke
Model-Nummer JYG06
Med indbygget Bh Ja

Skriv en anmeldelse!

Jiayigong Elegante Tyl Brudekjoler Sweetheart Lace-Up Tilbage Beaded Paillet Brudekjoler Vestido De Noiva Plus Størrelse

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer