Træ-Vægur Moderne Design Ocean Vægur Gamle Maling yrelsen Udskrevet Billede Middelhavs-Stil Arabertal Vægur

Nyhed

kr76.94

Træ Væg Ur Beachy Bestyrelser Design Ocean Farver Gamle Maling Bestyrelsen Udskrevet Billede Middelhavs-Stil Arabertal Vægur

Produkt beskrivelse Beskrivelse: Dette er en retro stil analog vægur lavet af træ, MDF med papir cover.Dette ur vil tilføje charme til ethvert rum i dit hjem.Der er et plast shell, beklædning bag uret for batterier.Kun et enkelt AA-batteri kræves for dette ur (ikke inkluderet).Denne vintage væg ur kan være en god gave på housewarmings, bryllupper og sociale sammenkomster.Instruktion: 1.Der er en instruktion i transportkassen ,på samme tid, en instruktion billede i det sidste billede på hjemmesiden,hvis du har problemer med uret ,bedes du rette hænder sæt med instrcution. 2.Uret er uden ramme og glas ansigt, som den dækker.Hvis de rører hinanden,kan du justere hænder for at undgå at hænderne rører ved den.Hvis hænderne falde ned,så fortvivl ikke,de er bare løs, skal du bare trykke hænder stramt på den centrale akslen for at gøre det hænder parallelle,så hænderne ikke vil falde og vil holde tiden. 3.Nogle gange er den bevægelse er ikke arbejde lige til det forkerte sted, den anden hånd.Den røde anden side er for dybt eller for lavt vil virkning bevægelse.Du kan trække den røde anden hånd ud og derefter tilføje den igen,så uret fungerer godt.Pakken indeholder: 1x Træ-ur 1x Instruktion Bemærkning: * 1.Uret er urammet, og der er ingen glas ansigt, som den dækker. * 2.Der er lille forskel mellem billedet og den virkelige vare, der er forårsaget af lys lysstyrke. * 3.Fordi batterierne er begrænset af interenational transport , batteriet er intet indeholder, skal du være opmærksom.

Tags: runde ur mekanisme, masse træ vægur, pictur, uret indretning væggen, timer tid, for sjælen, moderne vægure, træ væg ure pendul, ur væggen, væg ur.

Skærm Type Nål
Vægur Type 1mm
mønster abstract
Type Vægure
Længde 300mm
Vægt 420g
Krop Materiale Træ
Materiale Bambus & Træ
Diameter 30cm
Er Smart Enhed No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Kombination Adskiller
Motivity Type KVARTS
Bredde 30cm
Funktion Højttaler Lydløs
Model-Nummer træ-vægure
Form Enkelt Ansigt
Stil Kort
Relevant Placering Stue
Mærke Timelike

Skriv en anmeldelse!

Træ-Vægur Moderne Design Ocean Vægur Gamle Maling yrelsen Udskrevet Billede Middelhavs-Stil Arabertal Vægur

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer