Aluminium legering KM 45 graders god kvalitet 50mm 63m 80 KM face mill fræseren cnc fræsning værktøjer til skær SEKT1204

Nyhed

kr158.76

Pakage:

1stk aluminium legering face mill+passende skruenøgle.

FMB indehaveren skal bestille hver for sig,

Skær var nødt til at bestille hver for sig ,

jeg

Forsendelse & Håndtering:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer,afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for at afvise forsendelsen.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Betaling

Før du placerer din ordre, bedes du venligst bekræfte detaljer med os, hvis du har ønsker med elementer.Udfyld betalinger inden for 3

dage.Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor Escrow.

Vender tilbage

Alle produkter, der er blevet kontrolleret og pakket i god stand, før afsendelse.

I tilfælde af at varen er defekt, skal du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelsen, vil vi erstatte med en ny.Ingen Restitutioner, der tilbydes.

Købere er nødt til at betale retur omkostningerne, og vi vil betale prisen for at sende beskeden.

Feedback Kunde IKKE.1, Din tilfredsstillelse er Vores Mål !!!!Er tilfreds med os, giv os Fem-Stjernede Feedback!!!!

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi

vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Placere Ordrer Online.Få Fuld Beskyttelse.

Vi er Gyldne Leverandør med Handel sikring af USD på 192.000 af Alibaba

Handel Assurance-Leverandør: Handel med Sikkerhed vil gøre det meget nemmere at filtrere golden leverandører ud af, hvem der er i stand til at levere gode som aftalt i tid, kvalitet og service.

Handel Assurance-Købere: Alibaba vil bidrage til at give købere 100% betaling, tilbagebetaling, hvis handel forsikring er leverandøren ikke at levere produkterne til tiden, eller ikke lever op til standarder som pr kontrakt .Det er et ekstra niveau af sikkerhed for købere i udlandet transaktion uden ekstra omkostninger.God til at tage denne ekstra forsikring i tilfælde af, at der gik noget galt.

Tags: værktøjer til fræsning metaller, nc-fræsemaskine, km12, cutter ansigt, cnc router, lidt cnc, 3d bestyrelsen, møllen machin, cutter, cnc-fræser machin.

Type Planfræser
Oprindelse KN(Oprindelse)
Kompatibel skær sekt1204
Materiale Aluminium
Mærke JIK
Diameter 50-100
Model-Nummer KM planfræser

Skriv en anmeldelse!

Aluminium legering KM 45 graders god kvalitet 50mm 63m 80 KM face mill fræseren cnc fræsning værktøjer til skær SEKT1204

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer