5.2" LCD-For Meizu M5s LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly For Meizu Meilan 5s meilan5s M612H M612M Skærm Udskiftning

Nyhed

kr83.23

Venlig påmindelse : Vær venlig at teste skærmen første gang,skal du ikke installere det direkte!!!

5.2" LCD-For Meizu M5s LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly For Meizu Meilan 5s meilan5s M612H M612M Skærm Udskiftning

Kompatibel Med : For Meizu M5s / Meilan 5s meilan5s M612H M612M

☞☞☞☞☞☞Bemærk : Pls teste det, før du installerer den på din telefon,eller vi vil ikke acceptere, at enhver tvist efter.

Efter du har modtaget varerne,skal du ikke installere skærmen direkte,kan du linke flex kabel til bundkortet og teste det første at sikre, at det virker perfekt.Hvis du ikke er god til udskiftning af LCD,vil vi foreslå, at du finder en professionel vedligeholdelse person, at erstatte det.

Nedenstående Betingelser Er I Garanti:(brug af video og foto bevis for,at dette er nødvendigt)

(1).Når du modtager pakken,og pakken var beskadiget.må ikke underskrive pakken.Hvis du har allerede underskrevet, skal du sørge for at give den skade Bevis på det lokale postkontor og nogle billeder af den beskadigede ydre emballage og elementer. (2).Du finder varen beskadiget, når du kontrolkanalen pakken.vise tilbage til lcd ' et,har vi et logo i ryggen. (3).Du kan finde den vare, du ikke arbejder, når du tester,og du ikke har installeret det. (4).Du får forkerte farver eller modeller. (5).Du har endnu ikke modtaget varerne efter den effektive leveringstid.

Nedenstående Betingelser, Er Ikke Af Garantien:

(1).Du har ikke teste de elementer, før du installerer den. (2).Varen var brudt, men kan du ikke give nogle billeder af den beskadigede ydre emballage. (3).Ingen arbejds-eller beskadiget på grund af forkert installation. (4).Du har brugt elementer. (5).Har du ikke modtaget pakken, fordi du forlod en forkert adresse eller telefonnummer. (6).Produkt overstiger garanti---3 Måneder.Varer beskadiget på grund af menneskelige grunde, er ikke dækket af garantien.

Venlig Påmindelse:

1.Tillad et lidt farve variation i de forskellige display-indstilling. 2.Check venligst din telefonmodel omhyggeligt for at undgå at købe fejl.Vi har kun et sæt af værktøjer for alle pakker.Hvis du har købt flere skærme, og har brug for flere sæt af værktøjer, bedes notere dette i den rækkefølge, eller sende en besked til os.Antallet af redskaber, der er på de fleste af de samme som antallet af skærme.

Tak for dit køb,Bedste hilsner.

Tags: display m5 meizu, chols meizu, leeco telefon, cykel meter, meizu m5s købe display, google pixel xl hybrid, foto meizu, meilan x5, meilan, letv.

Pixel 1280*720
Materiale IPS
farve Sort / Hvid
håndtering tid Skibet ud inden for 24.
Type LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly
Mærke OTOZISON
LCD-Kit Ja
Produkt model Vi kan tilbyde alle former for reservedele til mobiltelefon
Kompatible Mærker Meizu
Størrelse 5.2 inch
Efter service En efter en efter-service
Skærm > 3"
Kvalitet Og Kontrol Testet godt før forsendelse
Model-Nummer For Meizu Meilan 5s / M5s M612H M612M
Garanti 3 Måneder(med Undtagelse af menneskelige årsager)
Display Opløsning 1280x720
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
Punkt Betingelse Ny

Skriv en anmeldelse!

5.2" LCD-For Meizu M5s LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly For Meizu Meilan 5s meilan5s M612H M612M Skærm Udskiftning

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer