Sidebørste Primære Støv filter Hepa-Filter Mop pad for chuwi ilife v5 v5s V3 V3s v5 pro x5 robot støvsuger Dele

Nyhed

kr36.64

Sidebørste Primære Støv filter Hepa-Filter Mop pad for chuwi ilife v5 v5s V3 V3s v5 pro x5 robot støvsuger Dele

[Detaljerne]

Udskiftning af filtre til ilife V3 V5 V5s V3s V5s Pro X5 Professional Series Robotter.Filtre vedligeholde for ILIFE Robot rengøring ydeevne og samtidig reducere infiltrationen af støv, pollen og andre allergener i luften, du indånder.For de bedste resultater, filtre bør skiftes hver 2 - 3 måneder.

Kompatibel med model:

for chuwi ilife V1

for chuwi ilife V3 for chuwi ilife V3+ for chuwi ilife V5 (CW310) til ilife V5s til ilife x5 for chuwi ilife V5 PRO Det er ikke egnet til ilife v50 pro / v55 pro/ v55. Opmærksomhed : moppe, klud, der er ikke egnet til Ilife V50 Pro V55 Pro Den primære filter er ikke egnet til ilife-V55.

Bemærk : størrelsen viste, at der måske er forskel 1-3mm på grund af de forskellige meansure måde.

Produkter Vis:

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.Om shipping 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt. 9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak Returnering og Refundering 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.garnfix.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Om feedback, Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: støvsuger robot støvsuger, shunzao z11, roomba, robot x6, larkbox micro pc, i5 lenovo laptop, xiaomi v2 pro, xiro dele, støvsuger liectroux c30b, ilife v5 sæt.

Mængde Tilbehør kit til ilife V3 V5 V5s V3s V5s Pro liv V1
Type HEPA Filter Støvsuger Tilbehør
Kvalitet 100% brand new and high quality
Vakuum Del Type Filtre
Mærke Ruansan
Forsendelse Gratis Forsendelse
Kompatibel med hepa filter til ilife V3 V5 V5s V3s V5s Pro liv V1
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer for ilife V3 V5 V5s V3s V5s Pro liv V1

Skriv en anmeldelse!

Sidebørste Primære Støv filter Hepa-Filter Mop pad for chuwi ilife v5 v5s V3 V3s v5 pro x5 robot støvsuger Dele

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer