Hvid Elfenben brudekjoler 2021 langærmet Lace Pynt Bryllup Operationskitler Vestido de Noiva Longo skræddersyet Sweep-slæb

Nyhed

kr506.82

Velkommen Til Vores Butik

1. Kjoler omfatter ikke nogen accessaries såsom slør, handsker, underkjole inde og så videre.Budgivning er kun for den kjole!Hvis du ønsker accessaries, bedes du kontakte os!

2.når du afgiver ordren, hvis du ikke er en standard størrelse ,så skriv din detaljerede størrelse klar.hvis du er en standard størrelse, så tjek vores størrelse chart, at vi gør den kjole størrelse ifølge vores størrelse chart.

3.Vi foreslår, at du vælger kniplinger op, som er bedre til at tilpasse størrelsen til at passe din krop bedre.

4.Kjole kan gøres i en brugerdefineret størrelse, farve, design.Vi anbefaler stærkt, at du finder en professionel skrædder til at måle, for at du omhyggeligt følger de Brugerdefinerede mål Retningslinje før du køber en kjole online.

Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-cscreen, farve forskel kan ikke undgås, så vi kan ikke garantere, at farven af vores produkter vil være excetly samme som de billeder du så forstå venligst, at.Hvis du er meget meget strenge i farve, bedes du kontakte os først, før du placerer en ordre.Tak.

1. Forsendelse omkostninger: Klik;"Forsendelse og betaling"fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

3. Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. 1.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 3 dage efter din modtagelse af varer. 2.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. 3.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage. 4.Dimensionering eller Passe Spørgsmål : Som alle vore kjoler er håndsyede og kunden, der er skræddersyet den færdige kjole kan variere fra omkring ±1 tomme i den angivne målinger.For at sikre, at din kjole vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.Hvis du finde de produkter, der ikke er egnet for dig og har du spørgsmål, kan du kontakte os direkte. 5.Farve Mismatch : Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Tags: kjole kvinde, www.garnfix.dk wedding, line kjole 2021, kjole wed, sort serene hill, kort brudekjole 2021, beaded bolden kjole brudekjoler, bryllupper kjole havfrue, brudepige kjole, flæsekanter brudekjole.

De Faktiske Billeder No
Mode Element Simpel
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Toget Sweep/ Brush Train
Brudekjole Stof Tyl
Back Design lynlås
Ærme Stil Ærmeløs
Talje Naturlige
Dekoration Blonder
Kjoler Længde Gulv-Længde
Model-Nummer C0040
Halsudskæring scoop
Element Type Kjoler Til Bryllup
For Gravide Kvinder Ja
Mærke srui sker
Med indbygget Bh Ja
Silhuet Mermaid/Trumpet

Skriv en anmeldelse!

Hvid Elfenben brudekjoler 2021 langærmet Lace Pynt Bryllup Operationskitler Vestido de Noiva Longo skræddersyet Sweep-slæb

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer