Frugt beskæringsredskaber, 180 mm Rustfrit Stål Knop Cutter Bolden Shear Saks Landskab Modellering Have Bonsai Værktøjer Haven

Nyhed

kr107.96

180 mm Rustfrit Stål Knop Cutter Bolden Shear Saks Landskab Modellering Have Bonsai Værktøjer

Funktioner:

Kniven kant er skarp, hovedsagelig anvendes til trimning af små bonsai form, der er nem at bruge.Håndtaget er i overensstemmelse med ergonomi, bekvemt, tidsbesparende og arbejdsbesparende.Efter beskæring, en konkav halvkugleformet snit er til venstre, og den helbredende harpiks vil dække snit, efterlader ingen beskæring spor.Lavet af høj kvalitet rustfrit stål, det er holdbart og slidstærkt.Udsøgt håndværk, lille størrelse, meget egnet til beskæring af grene, er et nødvendigt redskab for bonsai entusiaster.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Konto Type: Knop Cutter

Materiale: Rustfrit Stål

Vægt: Ca. 191g / 6.7 oz

Størrelse:

Længde: Ca. 180mm / 7.1 i

Cutter Kant Bredde: Ca. 16mm / 0.63 i

Maksimal Forskydning Råhed: Ca. 15mm / 0.59 i

Pakke Liste:

1 x Knop Cutter

Bemærk:

1.Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2.Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling håndtere ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores lager til rådighed for hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for indløb pligt, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den nye emballage, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den newl tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.garnfix.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: filial beskæringsredskaber, scissor have hjem, have og plantning værktøjer, haven scissor, skede beskæresakse, balkon have værktøj, protea, batteri beskæresaks, bonsai scissor, bonsai cutter.

Funktion Lang Længde
Mærke WALFRONT
Beskæreren Type Bypass
Certificering INGEN
Efterbehandling Ikke Coated
Beskæring Af Type Grensakse
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Have En Saks
Materiale Andre

Skriv en anmeldelse!

Frugt beskæringsredskaber, 180 mm Rustfrit Stål Knop Cutter Bolden Shear Saks Landskab Modellering Have Bonsai Værktøjer Haven

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer