Vintage Nightgowns Broderier Bryllup Undertøj Kjole Kvinder Nattøj Se Gennem Nat Kjole Sexet Undertøj, Der Passer Hot Erotic

Nyhed

kr57.16

Hjem, Der Passer Varme Erotiske Kvinder Nightgowns Sexet Undertøj

Fashion design,100% Helt Ny,høj kvalitet

Materiale:Polyester Og Spandex

Farve:Sort,Rød,Pink

Style: Sexet kinesisk kjole

Køn: Kvinder

Package: 1x Kjole

Varm Tip:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne, men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.

2. Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din,skal du tillade, 1-3cm adskiller sig på grund af manuel måling, tak.(Alle målinger i cm og bemærk venligst, 1cm=0.39 tommer)

3. Vi foreslår, at kunderne tager målingen diagrammet som en reference til at vælge den mest passende størrelse i forhold til den konkrete størrelse af produktet

BEMÆRK:

* På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak for din forståelse!

* Bemærk, at 1-2cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Betalingsbetingelser

*MasterCard, VISA, Boleto, WebMoney, Qiwi Wallet er acceptable for os.

*Dine penge deponeres sikkert i din konto, hvis du bruger betaling af Escrow, vil Pengene blive frigivet til os, først efter du har bekræftet levering.

Forsendelse Vilkår

*EMS, DHL, Kina Post, ePacket, www.garnfix.dk Standard/Saver Fragt

*Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser, der trillede af brugerdefinerede skatter og andre tilpassede ' s afgifter.

Feedback

*Er du velkommen til at kontakte os, før du efterlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil gerne gøre vores bedste for at løse en eventuel tvist.Vi stræber efter at have 5 stjerner og 100% kundetilfredshed.Feedback er meget vigtig for os.

Retur & Refusion

*Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, eller størrelsen ikke passer, bedes du kontakte os hurtigt, og vi kan gratis bytte en til dig, men køber er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost.

*Hvis du modtager en mangelfuld vare, bedes du tage et billede af det element, hvor stedet har fejl, og sende til os, vi vil kontrollere, om det er kvaliteten, og så vil vi sende dig et andet stykke gratis, hvis det ikke har kvaliteten problemet.

Tags: laungerie sæt, mesh nattøj, herre ærmeløs natkjole, lenceria gennemsigtige kvinde, bryllup kjole, bryllup, nylon sove shirt, home wear, vintage nat kjole hvid, hul babydoll kjole.

Materiale Polyester
Broderi rose mønster
Mønster Type Blomster
Element Type Nightgowns
Model-Nummer Kjole SF2429
Dekoration Broderi
Sæson Sommer
Kjoler Længde Over Knæ, Mini
Klassisk Kostume kinesisk bryllup
Seksuelt Suggestive No
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Køn KVINDER
Krave Rullekrave
Sammensætning Polyester
Sjofelt Billede No

Skriv en anmeldelse!

Vintage Nightgowns Broderier Bryllup Undertøj Kjole Kvinder Nattøj Se Gennem Nat Kjole Sexet Undertøj, Der Passer Hot Erotic

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer