Gadgets - Kage Udsmykning De Nye Store Gravemaskine Kage Bageforme Skimmel Håndlavet Chokolade Fondant Kjole Grøn Væske Mad-grade

Nyhed

kr27.36

Silicone mold rengøring og vedligeholdelse:

1. Før første brug, først med vand eller rengøringsmiddel til rengøring for at fjerne overflade snavs.Før en støbeform til bagning, så brug en lille mængde smør, der anvendes inde i formen.Selv når du bruger en støbeform, som tomme slots kan være tilføjet til vand tank tom, luft afbrænding er forbudt.

2. Efter hver brug, kan lægges i blød i fortyndet rengøringsmiddel til 10-30 minutter, og vask den af med en blød klud til rengøring må der ikke anvendes barske rengøring af bolde og andre genstande renses for at undgå skimmelsvamp skader forårsaget af ridser.Efter vask bedes du tør, er placeret i en opbevaringsboks, silica reaktion udsat for statisk elektricitet, vil absorbere små partikler i luft og støv, på lang sigt, når den ikke er i brug, undgå direkte eksponering til luften.

3. For den ovn, ovn, skal være placeret i den midterste del, og varme til at holde en afstand af cirka 10 cm, og at holde ovnen vægge 5cm afstand, så de ikke skader skimmel temperatur.

4. Dette er den del af mug er et hul, når fabrikken er blevet skåret op, udgivelsen er at lette købere.Hvis du ikke skære, du ikke kan slippe.I brug, snit til gode efter indpakket i plastfolie eller sætte elastikker kan hælde væske

Silicone mold Produkt Features:

1. Silikone silikone vigtigste komponent er silica En er til stede i sand, sten, krystal naturlige ingredienser.Ikke gummi eller plast Plast!Silica gel er en sten på stranden, low-carbon miljø.

2. Den høj-styrke silikone fleksibilitet, korrosionsbestandighed, den optimale temperatur for madlavning, bagning, er de bedste råvarer, der er i direkte kontakt med fødevarer, og enkle og praktiske.

3. Vedtagelse af sporing, sundhed, naturlige antibakterielle, kan forhindre bakterie-og svampevækst.Derfor spædbarn forsyninger, medicin, der er en masse af silikone produkter.Såsom: sutter, silikone, plast og lignende.

4. Kan genbruges, holdbar, lavt energiforbrug.

5. De mekaniske egenskaber for en stabil struktur, som har ekstrem temperatur modstand, et bredt temperaturområde.Temperatur den laveste temperatur på minus 40 grader, den maksimale temperatur på 230 grader, og varmen er jævnt frosset.

6. at have andre typer af rengøringsmidler og ætsende stoffer korrosionsbestandighed og nem at rengøre.

7. Efter brug, en råvare vil ikke holde sig til formen.

Service relaterede spørgsmål

Forsendelse:

Forsendelse & Aflevering

·Vi vil sende varen inden for 2 hverdag efter modtagelse af din betaling.Vi vil sende det til din forlade adresse, kan du gøre det sørge for, at din adresse er korrekt.

·Hvis du ønsker at ændre din adresse, bedes du kontakte os.

·Varer vil blive afsendt fra Kina post almindelig luftpost, og Der er ingen tracking oplysninger,men det er sikkert som anbefalet post.det tager normalt omkring 15-60 dage til Usa, Europa og andre steder over hele verden.

·De elementer, som du købe det samlede beløb over $7, vil vi sende det med anbefalet post eller E-pack,Det wil tage 15-60 arbejdsdage.

·De elementer, som du købe det samlede beløb over $200, vil vi sende det via EMS eller DHL eller FEDEX eller UPS eller TNT eller EMS, Det vil blive langt mere hurtigt.Hvis du vil vælge din egen shipping line, bedes du kontakte med os.

·Hvis du ønsker tracking detaljer for når som helst,vær venlig at vælge anbefalet post.

Forsendelse Metode

Fragt Håndtering

Ankommer tid

Land

Normal Luft mail

15-60 dage

På verdensplan

Andre Politikker:

*Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Returnerer:

Alle vores produkter er kontrolleret og pakket i god stand, før afsendelse.

Vi er 100% Tilfredshed Garanti på alle vores kunder.Hvis du finder nogen problemer med vores produkter, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice team inden for 7 dage efter modtagelsen af varen.Vi sender dig en anden eller returnere dine penge tilbage.

Kundeservice er meget vigtig for os.

Feedback:

Da din feedback er meget vigtig for os, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Vi vil give positiv feedback til dig også.Mange tak!

Hvis der er nogen problemer i dit køb, bedes du kontakte os, før du sender din vurdering.Vi vil forsøge at løse problemet for dig.

Din satisfication er vores største magt.Vi vil gøre vores bedste for at servicere dig!

Nyd din shopping og har en god tid i vores butik! :-)

Varm Tip:

1)farve vil blive sendt på tilfældige

2)Hvis du ønsker at købe ind i store mængder, bedes du kontakte leverandører.

3)prøv at give så detaljerede oplysninger som muligt til den adresse,som postnummer,fastnettelefon og mobiltelefon-nummer.

4), Da forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer, at stilen er den samme som vist på billederne.

5)Hvis russiske Føderation kunde, bedes du give os dit fulde navn, ellers måske kunne du ikke fået varerne

Takket være en masse!!!

Tags: flydende gummi spray, lim gummi, gadget mini, 9.6 v batteri, gadget køkken, fødevaregodkendt silikone olej, fødevaregodkendt silikone plade, måle værktøj, 1930 kjole, flydende gummi.

Temperatur -40 ℃ -230 ℃
Kage Værktøjer Type Skimmelsvampe
Vægt about 83g
Mærke TUTULE
Specifikation 8.5*8.5*1.8 cm
Type Kage Værktøjer
Materiale Mad-grade flydende silikone miljøbeskyttelse
Model-Nummer M-A289
Sjofelt Billede No
Funktion Øko-Venligt
Certificering SGS
Seksuelt Suggestive No
Materiale Silikone Gummi
Bruger Stor Gravemaskine Kage Bageforme Skimmel

Skriv en anmeldelse!

Gadgets - Kage Udsmykning De Nye Store Gravemaskine Kage Bageforme Skimmel Håndlavet Chokolade Fondant Kjole Grøn Væske Mad-grade

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer